Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Om koronavirus

Skolen er åpen, men vi har endret all stedbasert undervisning og stedbasert eksamen til å foregå via nett, slik at vi følger de offentlige anbefalingene om å redusere smittespredning. Mange ønsker å bruke karantenetid til å studere. Dersom du ønsker studieveiledning, ring 33 61 10 90 eller bruk kontaktskjema

Vi har de siste dagene gjennomført flere interne kurs for å lære opp våre lærere i noen nye digitale plattformer for å kunne gi best mulig pedagogiske og tekniske løsninger. 

Bokpakker som sendes, vil bli pakket under strenge hygieniske forhold med munnbind og hansker.

Lights

Nordisk Ernæringskonferanse 2020

Hovedtema i år er kronisk betennelse. Man ser nå at stadig flere av våre livsstilsykdommer har en årsak i kronisk betennelse. Hva betyr dette for behandling og forebygging?

Lights

Kostholdsveileder

Kostholdsveileder er studiet for deg som ønsker å hjelpe andre til en bedre helse gjennom endring av kosthold og livsstil.

Lights

Terapeutdagene 2020

Program for Terapeutdagene 2020 er ikke helt klart enda. Bestiller du nå, vil du inkludert i prisen få tilgang til alle opptakene fra 2018 og 2019. Du kan se opptakene frem til 30. oktober 2020. 

Lights

Kostholdsveileder med undervisning

Vi arrangerer Kostholdsveileder del 1 i Tønsberg våren 2020. Studiet er basert på samme pensum som nettstudiet Kostholdsveileder. På grunn av koronavirus, er også mulig å følge undervisningen via nett. Vi bruker læringsplattformen Zoom, og det eneste du trenger er en PC/Mac + headset med mikrofon/øreplugger. Lærere er Jens Veiersted og Gry Hammer.

Lights

Spesialisering i SIBO og andre dysbioser

Revidert og utvidet kurs! 

Spesialisering i SIBO og andre dysbioser er en omfattende videreutdanning i tarmhelse. Det er hovedvekt på SIBO, men du vil også lære mye om andre viktige dysbioser.

Lights

Naturmedisinsk grunnutdanning

Naturmedisinsk grunnutdanning gir deg solid kunnskap innen både tradisjonell østlig og moderne vestlig naturmedisin. 

Søk etter behandler og veileder


Online konsultasjon:

Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2020 Tunsberg Medisinske Skole