Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Helsecoaching

Bli en bedre terapeut ved hjelp av helsecoaching! 

Vet pasientene dine hva de bør gjøre, men gjør det likevel ikke? Forstår de konsekvensene av å ikke legge om vanene sine, men strever likevel med å endre dem? Ønsker de bedre helse, men klarer ikke å oppnå det?

Dersom dette stemmer for dine pasienter, kan helsecoaching være til stor hjelp for både deg og dem. Med kunnskap og ferdigheter innen helsecoaching, kan du lettere hjelpe pasientene dine med å oppnå det de ønsker, men som de ikke får til alene.

Kurset er helt nytt og starter 29.08.2022

Lights

Faglig oppdatering i soneterapi

Bli med på faglig oppdatering i soneterapi med Terje Varpe

Du kan delta enten en, to eller fire dager. Alle som er med minst en dag, vil få muligheten til å følge de andre dagene via live Nett-TV + opptak inkludert i prisen. 

Det er også mulig å følge kun via nett, og med det utstyret vi bruker med flere kameraer, vil man få et brukbart utbytte av dette også. Men man går glipp av den viktige praksis-biten, og ikke minst det sosiale (vi arrangerer felles middag)

Datoer Samlinger:

  • 1-2. oktober 
  • 5-6. november

Lights

Pedagogikk for terapeuter

Lær å lage nettkurs, foredrag og webinarer - Ny klasse starter 1.september

I dag er det enklere enn noen gang å holde kurs

Det er viktigere enn noen gang å kunne tilby tjenester online. Det er den beste måten å synliggjøre deg på, og du kan nå mange flere i målgruppen din.

Nytt fra høsten 2022!

  • Delta på flere zoom-samlinger! På samlingene har vi med gjester som jobber online. De deler sine erfaringer og hjelper med alt fra planlegging til kommunikasjon til markedsføring. Se timeplan for mer utfyllende informasjon.
  • Tilgang til en lukket FB-gruppe med lærere og andre studenter. Her kan man utveksle erfaringer og hjelpe hverandre.
  • Hvis du ønsker, kan du også få en gratis veiledningstime med lærer, hvor du kan få direkte innspill og hjelp med dine ideér. 

 

Lights

Utdanning til terapeut?

Vi tilbyr terapeututdanningene Fagskole biopati, Ernæringsterapi, Soneterapi og Urtemedisin.

De har felles undervisning og det samme studieopplegget de to første årene. 

Det er fortsatt noen ledige plasser på Ernæringsterapi, Soneterapi og Urtemedisin. På Fagskole biopati har vi nå venteliste.

Lights

Kostholdsveileder med undervisning

Påmeldingen er åpen! Første samling i Tønsberg 13-15. oktober

Kostholdsveileder er studiet for deg som ønsker å hjelpe andre til en bedre helse gjennom endring av kosthold og livsstil. Alle er forskjellige og trenger dermed et individuelt tilpasset kosthold og personlig oppfølging.

Det finnes ikke ett kosthold som passer for alle. Vi er derfor ikke tilhengere av såkalte dietter, men har stor tro på mat som holder blodsukkeret stabilt, sørger for en velfungerende fordøyelse, gir rikelig med næringsstoffer og holder kroppen fri for betennelser.

Kostholdsveileder med undervisning er basert på samme pensum som nettstudiet Kostholdsveileder. Selv om nettstudier har mange fordeler og gir stor fleksibilitet, vil det alltid være noen som ønsker undervisning og veiledning med lærer. 

Søk etter behandler og veileder
Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2022 Tunsberg Medisinske Skole