Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Kostholdsveileder

Ny klasse starter opp i februar 2020. Meld deg på nå og få tiden frem til da gratis! Du kan begynne å lese og levere oppgaver med en gang.

Kostholdsveileder er studiet for deg som ønsker å hjelpe andre til en bedre helse gjennom endring av kosthold og livsstil.

Lights

Spesialisering i SIBO

Spesialisering i SIBO er et omfattende kurs i tarmhelse med hovedvekt på SIBO. Du vil lære om diagnostisering, testing og behandling, samt hva du skal gjøre med vanskelige caser. Du vil i tillegg få en grundig innføring i dysbiose og mikrobiota-rebalansering. 

Lights

Terapeutdagene 2019

Konferansen er over, men du kan fremdeles bestille opptak (tilgang i 3 mnd). Du får alle opptakene fra 2018 inkludert gratis. Hovedtema i år var fordøyelsen og sammenhengen mellom hjernen og mage/tarm. 

Lights

Naturmedisinsk grunnutdanning

Ny klasse starter opp i februar 2020. Meld deg på nå og få tiden frem til oppstart gratis! Du kan begynne å lese og levere oppgaver med en gang.

Naturmedisinsk grunnutdanning gir deg solid kunnskap innen både tradisjonell østlig og moderne vestlig naturmedisin. 

Lights

Kostholdsveileder Tønsberg

Vi har nå åpnet opp for påmelding til Kostholdsveileder del 1 i Tønsberg våren 2020 (høsten 2020 arrangeres del 2 i Spania igjen). Det er en fordel med tidlig påmelding siden du da vil få mer tid til å lese igjennom fagstoffet.

Lights

Høstkonferansen 2019

Konferansen er over, men du kan fremdeles bestille opptak (tilgang i 3 mnd). Du får alle opptakene fra 2018 inkludert gratis. Hovedtema i 2019 var betennelser, keto og biohacking. Andre temaer var CBD, kreft og forskjellene på menn og kvinners helse.

Søk etter behandler og veileder

Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2019 Tunsberg Medisinske Skole