Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Terapeututdanninger

Vi tilbyr terapeututdanninger innen Biopati, Ernæringsterapi, Soneterapi og Urtemedisin. Utdanningene er på enten 3 eller 4 år og inneholder alt du trenger for å jobbe som terapeut. Neste oppstart er høsten 2020.

Lights

Nordisk Ernæringskonferanse

Hovedtema i år er kronisk betennelse. Man ser nå at stadig flere av våre livsstilsykdommer har en årsak i kronisk betennelse. Hva betyr dette for behandling og forebygging?

Lights

Norges naturmedisinske fagkongress 2020

Programmet for Norges naturmedisinske fagkongress 2020 er nå klart! Bestiller du nå, vil du inkludert i prisen få tilgang til alle opptakene fra 2018 og 2019. Du kan se opptakene frem til 30. oktober 2020. 

Lights

Grunnmedisin

Nyhet! Du kan nå enten ta Grunnmedisin med 30 studiepoeng og mulighet for støtte i Lånekassen, eller uten. Grunnmedisin er et deltidsstudium over ett år som gir kompetanse i medisinsk naturvitenskapelig tenkemåte og kunnskap med hovedvekt på anatomi, fysiologi og patologi.

Lights

Nyhet! Treningsveileder

Ønsker du å veilede andre innen trening og lære hvordan man kan få bedre resulatater med riktig kosthold?

Lights

Spesialisering i SIBO og andre dysbioser

Revidert og utvidet kurs! 

Spesialisering i SIBO og andre dysbioser er en omfattende videreutdanning i tarmhelse. Det er hovedvekt på SIBO, men du vil også lære mye om andre viktige dysbioser, som Candida, SIFO, parasittinfeksjon, Helicobacter pylori, og balansering av mikrobiota.

Søk etter behandler og veilederGodkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2020 Tunsberg Medisinske Skole