Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.
Lights

Soneterapi 1

6. september 2019 starter nytt kull med Soneterapi 1. Studiet er en innføring i soneterapi hvor du lærer å behandle alle organer og organsystemer etter enkle prinsipper. Det er fremdeles noen ledige plasser, men vi anbefaler å søke raskt.

Lights

Ernæringsterapi

Vi har nå åpnet opp for søknad til oppstart høsten 2019. Det er lurt å være tidlig ute da dette er et populært studium. Studiet er åpent for deg som har fullført kostholdsveileder. 

Lights

Autisme og ernæringsterapi

Vi sendte live HD-TV fra Mat & atferds årlige konferanse 16.0319. Tema var Autisme og ernæringsterapi.

Det er fortsatt mulig å bestille opptak. Du får tilgang til opptakene i 3 måneder og kan se på så mange ganger du vil. 

Lights

Spesialisering i SIBO

Spesialisering i SIBO er et omfattende kurs i tarmhelse med hovedvekt på SIBO. Du vil lære om diagnostisering, testing og behandling, samt hva du skal gjøre med vanskelige caser. Velg mellom Sertifiseringskurs og Kurs. 

Lights

Balansering av fettsyrer

Savner du kunnskap om balansering av fettsyrer som ikke er koblet til en leverandør eller et produkt, og kunnskap som er objektiv og forskningsbasert? 

Lights

Fagskoleutdanning Biopati

Vi har nå åpnet opp for søknad til kull 2019 med oppstart til høsten. Utdanningen er populær så det anbefales å ikke vente for lenge før du søker.

Lights

Vitamindagen

Vi sendte live HD-TV fra Vitamindagen. Det er fremdeles mulig å bestille tilgang til opptak (tilgang i 3 måneder). 

Noen av temaene var: hvorfor ta tilskudd, jod-tilskudd, D-vitamin,  hva kan man få til med norske begrensninger og mye mye mer!  

Lights

Helsekostveileder

En utdanning for deg som ønsker å jobbe med helse og helsekost, eller som ønsker inngående kunnskap om bruk av tilskudd og andre helsekostvarer. 

Lights

Markedsføring for terapeuter

I dette kurset vil du lære å utnytte dine muligheter bedre, lære om markedsføring og hvordan du etablerer deg som terapeut.