Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Terapeutdagene 2019

Meld deg på nå og få alle opptakene fra Terapeutdagene 2018 gratis! Hovedtema i år er fordøyelsen, og sammenhengen mellom hjernen og mage/tarm. Følg oss live + se opptak (tilgang i 3 mnd).

Lights

Naturmedisinsk grunnutdanning

Ønsker du å studere naturmedisin? Naturmedisinsk grunnutdanning gir deg solid kunnskap innen både tradisjonell østlig og moderne vestlig naturmedisin. Utdanningen er godkjent av NNH. 

Lights

Spesialisering i SIBO

Spesialisering i SIBO er et omfattende kurs i tarmhelse med hovedvekt på SIBO. Du vil lære om diagnostisering, testing og behandling, samt hva du skal gjøre med vanskelige caser. Velg mellom Sertifiseringskurs og Kurs. 

Lights

Markedsføring for terapeuter

I dette kurset vil du lære å utnytte dine muligheter bedre, lære om markedsføring og hvordan du etablerer deg som terapeut. 

Lights

Høstkonferansen 2019

Hovedtema i 2019 er betennelser, keto og biohacking. Andre temaer er CBD, kreft og forskjellene på menn og kvinners helse. Bestill tilgang til høstkoferansen nå, og se opptak fra konferansen som var i 2018 gratis (alle foredragene).

Lights

Massasje for terapeuter

Den 5 og 6 oktober har du muligheten til å få en innføring i massasje for terapeuter i Tønsberg.

Lights

Kostholdsveileder Spania del 2

Ønsker du ny kunnskap, knytte kontakt med likesinnende og prate om ernæring nesten døgnet rundt? Vi arrangerer del 2 av Kostholdsveileder Spania 21. september til 1. oktober 2019. Du må ha fullført del 1, enten på nett eller i Spania, for å kunne melde deg på.

Lights

Helsekostveileder

En utdanning for deg som ønsker å jobbe med helse og helsekost, eller som ønsker inngående kunnskap om bruk av tilskudd og andre helsekostvarer. 

Søk etter behandler og veileder

Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2019 Tunsberg Medisinske Skole