Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.
Lights

Autisme og ernæringsterapi

Nyhet! Vi sender live HD-TV fra Mat & atferds årlige konferanse. Tema er Autisme og ernæringsterapi.

Dato: 16.3.2019
Pris: kr 290 (ved bestilling innen 1. februar)

Lights

Spesialisering i SIBO

Spesialisering i SIBO er et omfattende kurs i tarmhelse med hovedvekt på SIBO. Du vil lære om diagnostisering, testing og behandling, samt hva du skal gjøre med vanskelige caser. Velg mellom Sertifiseringskurs og Kurs. 

Lights

Balansering av fettsyrer

Savner du kunnskap om balansering av fettsyrer som ikke er koblet til en leverandør eller et produkt, og kunnskap som er objektiv og forskningsbasert? 

Lights

Hårmineralanalyse

Opplever du at noen pasienter gjør alt riktig, men likevel ikke blir bedre? Da kan det være nyttig for deg å ha flere kartleggingsverktøy på lur!

Lights

Ernæringsterapi

Vi har nå åpnet opp for søknad til oppstart høsten 2019. Det er lurt å være tidlig ute da dette er et populært studium. Studiet er åpent for deg som har fullført kostholdsveileder. 

Lights

Naturlig hudhelse

Dette studiet er for deg som ønsker å jobbe med hudhelse på en naturlig måte, eller ønsker å bedre din egen hud. Lær hvordan du behandler huden ved hjelp av naturlige midler - fra innsiden og utsiden.

Lights

Vitamindagen

Vi sender live HD-TV + opptak fra Vitamindagen. Du kan både følge med direkte og se opptak i 3 måneder. 

Noen av temaene er: hvorfor ta tilskudd, jod-tilskudd, D-vitamin,  hva kan man få til med norske begrensninger og mye mye mer!  

Lights

Fagskoleutdanning Biopati

Vi har nå åpnet opp for søknad til kull 2019 med oppstart til høsten. Utdanningen er populær så det anbefales å ikke vente for lenge før du søker.

Lights

Helsekostveileder

En utdanning for deg som ønsker å jobbe med helse og helsekost, eller som ønsker inngående kunnskap om bruk av tilskudd og andre helsekostvarer. 

Lights

Markedsføring for terapeuter

I dette kurset vil du lære å utnytte dine muligheter bedre, lære om markedsføring og hvordan du etablerer deg som terapeut. 

Lights

Live overføring fra Terapeutdagene

Samlingen er over, men du kan fremdeles bestille opptak, som du kan se i 3 måneder. 

Lær om: kolesterol, sex, mer sex, salt, hjernen, lekk tarm, pust, markedsføring og jern!