Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Terapeutdagene 2019

Meld deg på nå og få alle opptakene fra Terapeutdagene 2018 gratis! Hovedtema i år er fordøyelsen, og sammenhengen mellom hjernen og mage/tarm. Følg oss live + se opptak (tilgang i 3 mnd).

Lights

Spesialisering i SIBO

Spesialisering i SIBO er et omfattende kurs i tarmhelse med hovedvekt på SIBO. Du vil lære om diagnostisering, testing og behandling, samt hva du skal gjøre med vanskelige caser. Velg mellom Sertifiseringskurs og Kurs. 

Lights

Markedsføring for terapeuter

I dette kurset vil du lære å utnytte dine muligheter bedre, lære om markedsføring og hvordan du etablerer deg som terapeut. 

Lights

Naturmedisinsk grunnutdanning

Ønsker du å studere naturmedisin? Naturmedisinsk grunnutdanning gir deg solid kunnskap innen både tradisjonell østlig og moderne vestlig naturmedisin. Utdanningen er godkjent av NNH. 

Lights

Høstkonferansen 2019

Hovedtema i 2019 er betennelser, keto og biohacking. Andre temaer er CBD, kreft og forskjellene på menn og kvinners helse. Bestill tilgang til høstkoferansen nå, og se opptak fra konferansen som var i 2018 gratis (alle foredragene).

Lights

Kostholdsveileder Tønsberg

Vi har nå åpnet opp for påmelding til våren 2020. Det er en fordel med tidlig påmelding siden du da vil få mer tid til å lese igjennom fagstoffet.

Søk etter behandler og veileder

Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2019 Tunsberg Medisinske Skole