Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Nordisk Ernæringskonferanse 2020

Hovedtema i år er kronisk betennelse. Man ser nå at stadig flere av våre livsstilsykdommer har en årsak i kronisk betennelse. Hva betyr dette for behandling og forebygging?

Lights

Kostholdsveileder

Kostholdsveileder er studiet for deg som ønsker å hjelpe andre til en bedre helse gjennom endring av kosthold og livsstil.

Lights

Terapeutdagene 2020

Program for Terapeutdagene 2020 er ikke helt klart enda. Bestiller du nå, vil du inkludert i prisen få tilgang til alle opptakene fra 2018 og 2019. Du kan se opptakene frem til 30. oktober 2020. 

Lights

Kostholdsveileder Tønsberg

Vi arrangerer Kostholdsveileder del 1 i Tønsberg våren 2020. Studiet er basert på samme pensum som nettstudiet Kostholdsveileder, men undervisningen foregår på skolen i Tønsberg. Ved å være sammen i 8 dager med studenter med den samme interessen, vil du oppleve et svært spennende fellesskap.

Lights

Spesialisering i SIBO og andre dysbioser

Revidert og utvidet kurs! 

Spesialisering i SIBO og andre dysbioser er en omfattende videreutdanning i tarmhelse. Det er hovedvekt på SIBO, men du vil også lære mye om andre viktige dysbioser.

Lights

Naturmedisinsk grunnutdanning

Naturmedisinsk grunnutdanning gir deg solid kunnskap innen både tradisjonell østlig og moderne vestlig naturmedisin. 

Søk etter behandler og veileder

Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2020 Tunsberg Medisinske Skole