Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Nordisk Ernæringskonferanse 2020

Hovedtema i år er kronisk betennelse. Man ser nå at stadig flere av våre livsstilsykdommer har en årsak i kronisk betennelse. Hva betyr dette for behandling og forebygging?

Lights

Kostholdsveileder Tønsberg

Vi arrangerer Kostholdsveileder del 1 i Tønsberg våren 2020. Studiet er basert på samme pensum som nettstudiet Kostholdsveileder, men undervisningen foregår på skolen i Tønsberg. Ved å være sammen i 8 dager med studenter med den samme interessen, vil du oppleve et svært spennende fellesskap.

Lights

Kostholdsveileder

Ny klasse starter opp i februar 2020. Meld deg på nå og få tiden frem til da gratis! Du kan begynne å lese og levere oppgaver med en gang.

Kostholdsveileder er studiet for deg som ønsker å hjelpe andre til en bedre helse gjennom endring av kosthold og livsstil.

Lights

Stoffskiftedagen 2020

Vi sender live fra Stoffskiftedagen 2020. Du får også tilgang til opptak i 3 mnd. Foredragsholdere i år er: Stig Bruset, Oddveig Myhre, Martina Johansson, Karin Hvoslef og Mikael Björnstedt

Lights

Naturmedisinsk grunnutdanning

Ny klasse starter opp i februar 2020. Meld deg på nå og få tiden frem til oppstart gratis! Du kan begynne å lese og levere oppgaver med en gang.

Naturmedisinsk grunnutdanning gir deg solid kunnskap innen både tradisjonell østlig og moderne vestlig naturmedisin. 

Lights

Høstkonferansen 2019

Konferansen er over, men du kan fremdeles bestille opptak (tilgang i 3 mnd). Du får alle opptakene fra 2018 inkludert gratis. Hovedtema i 2019 var betennelser, keto og biohacking. Andre temaer var CBD, kreft og forskjellene på menn og kvinners helse.

Søk etter behandler og veileder

Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2020 Tunsberg Medisinske Skole