Tunsberg
Glemt passord?

Katrine Solbakken

Katrine er utdannet Kostholdsveileder TMS og har en bachelor i naturvitenskapelige fag og en mastergrad innen ernæring fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Den avsluttende masteroppgaven «Glykemisk effekt av tre typer poteter og en yoghurt» ga henne god innsikt i vitenskapelig metode og teori. Hun utførte her et eget forsøk og testet på 10 personer om 3 ulike potetsorter og en type yoghurt påvirker blodsukkeret forskjellig.   

Under studietiden på NMBU jobbet Katrine deltid på en helsekostbutikk og som laboratorieassistent på et laboratorium. Etter avsluttende studie på NMBU var hun en periode i Mattilsynet der oppgavene blant annet var godkjenning og merking av kosttilskudd.

Siden 2009 har hun jobbet som ernæringsterapeut, samt veiledet og kurset andre naturterapeuter i bruk av ulike ernæringstester, både via eget firma og som ansatt i firmaer som er leverandører av ernæringstester. 

Katrine har alltid hatt stor interesse for naturvitenskapelige fag og ernæring, og synes det er utrolig spennende å se hvordan dette kan sees i sammenheng med helse. Hun synes det er spennende å jevnlig delta på kurs for å lære ny og oppdatert kunnskap i fagfeltet.

Hun har selv erfart å få bedre helse ved hjelp av tilpasset kosthold basert på ernæringstester.

  • 2002 – 2005: Bachelor i Naturvitenskapelige fag, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
  • 2006 – 2008: Master innen ernæring, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU)
  • 2009 (og oppdatert kurs i 2015): Kostholdsveilder TMS, Tunsberg Medisinske Skole (TMS)
  • 2010 – 2011: Grunnmedisin, Tunsberg Medisinske Skole (TMS)
  • 2015- 2016: NLP Coach, Solstadakademiet

Fra tunmed.blog© 2021 Tunsberg Medisinske Skole