Faglig oppdatering i soneterapi

Bilde fra en samling med studenter.

Sammen med Terje Varpe fra Nøtterøy Naturmedisinske Center arrangeres enda en gang faglig oppdatering for utøvere av soneterapi 27-28 januar 2018.

Tema denne gangen er sirkulasjonssystemet

Sirkulasjonsproblematikk er et stadig større problem i befolkningen.  Svekket sirkulasjon kan enten være årsak til en rekke plager eller bidra til å forsterke symptomene. Ved å bedre sirkulasjonen kan en rekke av disse tilstander helbredes eller bedres betydelig.

Du vil blant annet lære om spesifikk behandling av soner for sirkulasjonsproblematikk, nye oppdagelser av blodårers plassering på foten og bedre måter å behandle sirkulasjonsproblemer.  Dette gjør deg i stand til å få enda bedre effekt av din behandling.

Se "Hva lærer du?" for detaljer om innholdet.

Vi sender også webinar fra samlingen (Live TV i HD-kvalitet). En vil ha noe dårligere utbytte av praksisdelen sammenlignet med de som er i Tønsberg. Alle deltagere vil ha tilgang til opptak i 3 mnd etter kurset.Hvem passer dette for?

Målgruppen er deg som har en utdanning i soneterapi, og som ønsker en faglig oppdatering. Du trenger ikke å ha tatt din utdanning hos oss.

Du bestemmer selv om du ønsker å delta på en eller flere oppdateringskurs.

Forbehold om nok påmeldte. Det er begrenset antall plasser.

Hva lærer du?

Vi vil gjennomgå flere pasientkasus

Hvordan behandling av sirkulasjon kan påvirke blant annet:


Et fyldig kompendium er inkludert i prisen

Oversikt over andre oppdateringskurs, datoer kommer senere

 

 1. Sirkulasjonssystemet  
 2. Muskel- og skjelettsystemet  
 3. Lymfesystemet  
 4. Praksis  
 5. Hormonsystemet  

Gjennomføring

Varighet
To dager

Tidspunkt
Lørdag: 0900 – 1700
Søndag: 0900 - 1500

Sted
Tønsberg/Webinar

Studieavgift


Kurset gir mulighet for skattefradrag.
Mulighet for delbetaling.

Dersom du er medlem av NNH vil du få en redusert pris.Viktig informasjon

Fagansvarlig, Terje Varpe

Terje er utdannet innen soneterapi ved European College of Natural Medicine (ECNM) og som Heilpraktiker ved Naturheilschule 81. Terje Varpe startet i 1982 Nøtterøy Naturmedisinske Center, hvor han jobber vesentlig med soneterapi. Han var med og stiftet Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon (NNH). Han har vært medlem av sosial- og helsedepartementets referansegruppe for alternativ medisin og nestleder i SABORG (Sammenslutningen av alternative behandlerorganisasjoner)