Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Helsekostveileder

Meld deg på nå og få tiden frem til 1. mai (neste oppstart) uten å betale ekstra. Du kan begynne å lese og levere oppgaver med en gang. 

Lights

Hårmineralanalyse

Opplever du at noen pasienter gjør alt riktig, men likevel ikke blir bedre? Da kan det være nyttig for deg å ha flere kartleggingsverktøy på lur! En hårmineralanalyse (HMA) kartlegger mineralbalansen til pasienten. Den gir verdifull innsikt i pasientens biokjemi og helse, og motiverer til endring.

Lights

Kostholdsveileder

Meld deg på nå og få tiden frem til 1. juni (neste oppstart) uten å betale ekstra. Du kan begynne å lese og levere oppgaver med en gang. 

Lights

Forkurs anatomi og fysiologi

Ønsker du å ta en av våre utdanninger, men mangler grunnleggende kunnskap om kroppen? Da er dette kurset for deg!

Lights

Matintoleranse

Dette kurset gir deg grunnleggende kunnskaper og ferdigheter som du trenger for å kunne bruke matintoleransetester i din praksis. En matintoleransetest gir et konkret prøvesvar som danner et grunnlag for videre behandling. 

Lights

Naturmedisinsk grunnutdanning

Meld deg på nå og få tiden frem til 1. juni (neste oppstart) uten å betale ekstra. Du kan begynne å lese og levere oppgaver med en gang. 

Søk etter behandler og veilederGodkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2021 Tunsberg Medisinske Skole