Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Helsecoaching

Bli en bedre terapeut ved hjelp av helsecoaching! 

Vet pasientene dine hva de bør gjøre, men gjør det likevel ikke? Forstår de konsekvensene av å ikke legge om vanene sine, men strever likevel med å endre dem? Ønsker de bedre helse, men klarer ikke å oppnå det?

Dersom dette stemmer for dine pasienter, kan helsecoaching være til stor hjelp for både deg og dem. Med kunnskap og ferdigheter innen helsecoaching, kan du lettere hjelpe pasientene dine med å oppnå det de ønsker, men som de ikke får til alene.

Ofte er ikke kunnskap om hva som bygger god helse, og konsekvensene av å ikke gjøre dette, nok for å endre dårlige vaner. Det er jo en grunn til at så mange ikke får det til!

Helsecoaching vil lære deg effektive teknikker for å sette effektive mål, og hvordan etablere gode planer og vaner for å realisere disse målene. Identifisering av problemer og de tilhørende vekst- og læringsmulighetene, krever en krystallklar forståelse av underliggende ønsker og behov, samt evnen til å planlegge og integrere gode overordnede strategier.

Kurset er helt nytt og starter 29.08.2022

 

Lights

Faglig oppdatering i soneterapi

Bli med på faglig oppdatering i soneterapi med Terje Varpe

Du kan delta enten en, to eller fire dager. Alle som er med minst en dag, vil få muligheten til å følge de andre dagene via live Nett-TV + opptak inkludert i prisen. 

Det er også mulig å følge kun via nett, og med det utstyret vi bruker med flere kameraer, vil man få et brukbart utbytte av dette også. Men man går glipp av den viktige praksis-biten, og ikke minst det sosiale (vi arrangerer felles middag)

Datoer: 1-2. oktober og 5-6. november

Lights

Utdanning til terapeut?

Vi tilbyr terapeututdanningene Fagskole biopati, Ernæringsterapi, Soneterapi og Urtemedisin.

De har felles undervisning og det samme studieopplegget de to første årene. 

Det er fortsatt noen ledige plasser på Ernæringsterapi, Soneterapi og Urtemedisin. På Fagskole biopati har vi nå venteliste.

Lights

Kostholdsveileder med undervisning

Påmeldingen er åpen! Første samling i Tønsberg 13-15. oktober

Kostholdsveileder er studiet for deg som ønsker å hjelpe andre til en bedre helse gjennom endring av kosthold og livsstil. Alle er forskjellige og trenger dermed et individuelt tilpasset kosthold og personlig oppfølging.

Det finnes ikke ett kosthold som passer for alle. Vi er derfor ikke tilhengere av såkalte dietter, men har stor tro på mat som holder blodsukkeret stabilt, sørger for en velfungerende fordøyelse, gir rikelig med næringsstoffer og holder kroppen fri for betennelser.

Kostholdsveileder med undervisning er basert på samme pensum som nettstudiet Kostholdsveileder. Selv om nettstudier har mange fordeler og gir stor fleksibilitet, vil det alltid være noen som ønsker undervisning og veiledning med lærer. 

Lights

Helsekostveileder

Jobber du i helsekostbransjen? Er du terapeut? Eller er du bare interessert i helse? Da er dette studiet for deg!

Helsekostveileder er utviklet spesielt for deg som jobber innen helsekostbransjen, men passer for alle som er interessert i faget. Studiet er kjedenøytralt og kan tas uansett hvilken helsekostkjede du jobber for. Det passer også for deg som er leverandør/distributør og ønsker en bredere kompetanse innenfor faget.

Studiet er produktnøytralt. Det vil si at du ikke lærer om enkeltprodukter, men om virkestoffer, sammensetninger og opptaksmekanismer.

Helsekostveileder passer også for deg som er terapeut eller kostholdsveileder og som ønsker mer produktkunnskap. Med økt kunnskap om hvordan man oppnår best effekt med kosttilskudd, vil dine klienter få bedre resultater. 

Meld deg på nå og få tiden frem til neste oppstart uten ekstra kostnad (1.september)

Søk etter behandler og veileder
Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2022 Tunsberg Medisinske Skole