Tunsberg
Lights

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Kostholdsveileder

Kostholdsveileder er studiet for deg som ønsker å hjelpe andre til en bedre helse gjennom endring av kosthold og livsstil. Alle er forskjellige og trenger dermed et individuelt tilpasset kosthold og personlig oppfølging.
 

Les mer her

Lights

Naturmedisinsk grunnutdanning

Naturmedisinsk grunnutdanning gir deg solid kunnskap innen naturmedisin, både den tradisjonelle østlige og den moderne vestlige. Du lærer å forstå de grunnleggende teoriene bak klassiske naturmedisinske behandlingsmetoder som tradisjonell kinesisk medisin (TKM), ayurveda, homøopati, homotoxologi, biopati, kost og ernæring, urtemedisin, ECIWO-biologi med flere. Studiet beskriver hva metodene sier om hvorfor vi blir syke og hva som skal til for å sette i gang kroppens naturlige helbredelsesprosess. På dette grunnlaget lærer du kjernen av naturmedisinsk behandling og det å kunne trekke ut essensen av det å behandle i pakt naturen.

 

Les mer her

 

Lights

Enkeltemner fagskole biopati to år

Det er fortsatt ledige plasser på Soneterapi, Ernæringsterapi og urtemedisin. Biopati har nå venteliste.

Oppstart er 2. september 2024 (vi starter nye utdanninger annet hvert år).

Studiene har felles undervisning og det samme studieopplegget de to første årene. 

De to første årene av alle terapeututdanningene består av følgende fag: 

  • Grunnmedisin
  • Ernæring, livsstil og miljø
  • Naturmedisin
  • Helsecoaching
  • Praksis

Dersom du har gjennomført en terapeututdanning, vil du enkelt kunne ta en annen terapeututdanning senere. Da trenger du kun å gjennomføre de siste 1-2 årene. 

Les mer her

Lights

Helsekostveileder

Jobber du i helsekostbransjen? Er du terapeut? Eller er du bare interessert i helse? Da er dette studiet for deg!

Helsekostveileder er utviklet spesielt for deg som jobber innen helsekostbransjen, men passer for alle som er interessert i faget. Studiet er produkt- og kjedenøytralt.

Helsekostveileder passer også for deg som er terapeut eller kostholdsveileder og som ønsker mer produktkunnskap. Med økt kunnskap om hvordan man oppnår best effekt med kosttilskudd, vil dine pasienter få bedre resultater. 

Les mer her

Søk etter behandler og veileder

© 2024 Tunsberg Medisinske Skole