Tunsberg
Glemt passord?

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Kostholdsveileder med undervisning

Dato: 14-16 oktober 2021. Kostholdsveileder med undervisning er basert på samme pensum som nettstudiet Kostholdsveileder.

Ved å være sammen på skolen med studenter med den samme interessen, vil du oppleve et svært spennende fellesskap. Det dreier seg om ernæring nesten døgnet rundt. Det er også store muligheter for å knytte langvarig kontakt og vennskap med andre likesinnede. 

Vi har nå fått nok påmeldte at vi har bekreftet oppstart. Det er begrenset antall plasser, for å være sikker på plass bør du melde deg på raskt. 

Lights

Naturmedisinsk grunnutdanning

Naturmedisinsk grunnutdanning gir deg solid kunnskap innen naturmedisin, både den tradisjonelle østlige og den moderne vestlige. Du lærer å forstå de grunnleggende teoriene bak klassiske naturmedisinske behandlingsmetoder som tradisjonell kinesisk medisin (TKM), ayurveda, homøopati, homotoxologi, biopati, kost og ernæring, urtemedisin, ECIWO-biologi med flere. Studiet beskriver hva metodene sier om hvorfor vi blir syke og hva som skal til for å sette i gang kroppens naturlige helbredelsesprosess. På dette grunnlaget lærer du kjernen av naturmedisinsk behandling og det å kunne trekke ut essensen av det å behandle i pakt naturen.

Vår utdanning er godkjent av Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon.

Lights

VEKS-fag

VEKS-fag består av de 4 temaene: Vitenskapslære, Etikk, Kommunikasjon og Samfunnslære.

Når du behandler andre mennesker, er det helt nødvendig å vite hva du har lov til og hva du ikke har lov til. Det du lærer kan gjøre deg til en bedre, mer bevisst og tryggere terapeut. 

I tillegg kan du bli medlem av en utøverorganisasjon som krever at du har gjennomgått VEKS-faget (og andre fagkrav) for å bli medlem. Fagplanen tilfredsstiller de kravene SABORG og NNH (Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon) har stilt.

 

Lights

Høstkonferansen 2021

16. og 17. oktober kan du få med deg foredrag fra flere av landets beste forelesere.

Meld deg på nå og få opptak fra 2020 inkludert i prisen!

Kreft er mer utbredt i Norge sammenliknet med våre europeiske naboland. I 2019 fikk 35.000 diagnosen.

Høstkonferansen 2021 vil belyse hva helhetsmedisin, kosthold og livsstil kan bidra med når det gjelder kreft og andre alvorlige sykdommer. 

Lights

Oppdateringskurs i strukturell soneterapi

Vi inviterer til kurs i strukturell refleksologi (structoral reflexology) 14. og 15. oktober med Geraldine Villenueve, live fra USA!

I dette oppdateringskurset ser vi på hvilken innvirkning fotens strukturelle oppbygging har på fotens soner. Vi ser også på om feilstillinger i fotens beinstruktur, samt stramme muskler kan ha innvirkning på fotens sonesystem.

Kurset blir holdt på engelsk. Vi har nå fått nok påmeldte at vi har bekreftet oppstart. ​

Lights

Forkurs anatomi og fysiologi

Ønsker du å ta en av våre utdanninger, men mangler grunnleggende kunnskap om kroppen? Da er dette kurset for deg!

Forkurset gir deg en god innføring i menneskekroppens grunnleggende anatomi og fysiologi. Du lærer om de viktigste organsystemene, hvordan de er bygd opp og fungerer, og litt om hvordan de samarbeider.

 

Søk etter behandler og veileder
Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

© 2021 Tunsberg Medisinske Skole