Tunsberg

Nyhetsbrev

Klikk her for å bli oppdatert på nye kurs, utdanninger og Webinarer.

Godkjent fagskole


En godkjent fagskole betyr at du som student er sikret høy kvalitet og at du får den undervisningen du har krav på. Nokut har blant annet godkjent skolens styresystem, reglement og system for kvalitetssikring.

Se terapeuter/veiledere utdannet hos oss.

Lights

Kostholdsveileder

Kostholdsveileder er studiet for deg som ønsker å hjelpe andre til en bedre helse gjennom endring av kosthold og livsstil. Alle er forskjellige og trenger dermed et individuelt tilpasset kosthold og personlig oppfølging.
 

Start nå og få tiden fram til 1. februar 2024 (neste oppstart) uten å betale noe ekstra. Du har tilgang til kurset og kan begynne å levere oppgaver hvis du ønsker det.

Les mer her

Lights

Naturlig hudhelse

Lurer du på hvordan miljøet påvirker huden din - både direkte og indirekte? 

Naturlig hudhelse passe for deg som er kostholdsveileder eller terapeut og ønsker å lære mer om god hudhelse for å jobbe med lettere hudproblemer.

Studiet passer også godt for deg som er helsekostveileder da både naturlige hudpleieprodukter samt ingredienser til hjemmelaget hudpleie selges i helsekostforretninger. 

Les mer her

Lights

Helsekostveileder

Jobber du i helsekostbransjen? Er du terapeut? Eller er du bare interessert i helse? Da er dette studiet for deg!

Helsekostveileder er utviklet spesielt for deg som jobber innen helsekostbransjen, men passer for alle som er interessert i faget. Studiet er produkt- og kjedenøytralt.

Helsekostveileder passer også for deg som er terapeut eller kostholdsveileder og som ønsker mer produktkunnskap. Med økt kunnskap om hvordan man oppnår best effekt med kosttilskudd, vil dine pasienter få bedre resultater. 

Les mer her

Lights

Spesialisering i SIBO og andre dysbioser

Spesialisering i SIBO og andre dysbioser er en omfattende videreutdanning i tarmhelse. Det er hovedvekt på SIBO, men du vil også lære om andre tarmdysbioser.

SIBO står for Small Intestinal Bacterial Overgrowth og er en type dysbiose som kan oppstå i tynntarmen. SIBO kjennetegnes av en økt bakteriemengde og en endring i bakteriesammensetningen. SIBO er hovedårsaken til irritabel tarmsyndrom, som er et stort helseproblem både i Norge og på verdensbasis. 

Les mer her

Lights

Grunnmedisisn

Grunnmedisin er et av de viktigste fagene dersom du ønsker å jobbe med pasienter. Faget gir bedre forståelse, økt pasientsikkerhet og bedre kommunikasjon med helsevesenet. NYHET! Nå inkludert MedEasy.

Starter du nå så får du tiden fram til 15. januar 2024 (neste oppstart) uten å betale noe ekstra. Du har tilgang til kurset og kan begynne å levere oppgaver hvis du ønsker det.

Les mer her

Søk etter behandler og veileder

© 2023 Tunsberg Medisinske Skole