Tunsberg
Glemt passord?


Terapeutdagene 2017

I år har vi oppgradert utstyr for å kunne sende live TV i HD-kvalitet. Opptakene blir også like bra. Vi bruker 2-3 kameraer og viser også PowerPoint i full skjerm. 
Nordisk naturmedisinsk fagkongress er den største faglige samlingen i Norden innen komplementær medisin. En kongress som nå "alle" vil ha med seg, flotte foredragsholdere og en fantastisk stemning blant alle terapeuter!

Vi ønsker at denne kongressen skal bli et fast samlingspunkt for studenter og lærere, og støtter derfor alle studenter økonomisk.

Det du lærer på kongressen vil hjelpe deg til å få bedre resultater med dine pasienter. I tillegg lærer du litt om kommunikasjon og hvordan få flere pasienter.  

Husk at du kan utgiftsføre denne kongressen. 

TMS studenter som melder seg på hele helgen, dvs. to netter med tre kursdager får støtte på kr 1000! TMS studenter som deltar på deler av kongressen, får støtte på kr 600,-

Hvis du ønsker å delta på Sundvolden må du melde deg på via Kongresspartner

Hvis du ikke har anledning til å kommer til Sundvolden så vil skolen sende live TV fra alle foredragene. Du bestiller dette øverst til høyre på denne siden.
 
Dato: 27.-29. oktober I tillegg til live-TV (HD-kvalitet) får du tilgang til opptak i 3 måneder. Live TV passer veldig godt for deg som ikke har anledning til å møte opp på Sundvolden. Det faglige er beregnet på terapeuter og studenter, men åpent for alle som er interessert i helse.

Alle får tilgang til opptak i ca. 3 måneder.
 

 

Linda Rahbek, homøopraktiker GENTESTING - Fremtidens medisin er tilgjengelig nå!

Her vil du få en forståelse av at genuttrykket kan påvirkes av kost, ernæring, trening og miljø og lære hvilken praktisk nytte du kan ha av gentesting i behandlingen av pasienter.
 
Gunnar Rosén, psykolog NPF SMERTE, HVA ER DET?

Etter dette foredraget vil du ha bedre forståelse av hva smerte er og kunnskap om hvordan du kan utføre behandling i egen praksis.

 

 

Program lørdag

 

 

Henrik Högström, lege Smerteforståelse

Her vil du få en basal forståelse av hvordan kronisk smerte oppstår og hvordan den påvirker forskjellige områder av det sentrale og autonome nervesystemet. Dette vil forhåpentligvis ved å gjenkjenne typiske symptomer og symptomkompleks forbedre evnen til differentialdiagnostikk når man står overfor en kronisk smertepasient.
 
Maria Rygge, foredragsholder og konsulent Velg riktige ord – få flere pasienter!

Her vil du få 7 enkle og konkrete tips til å skrive bedre og mer engasjerende og selgende tekster. Dette kan du kan benytte i sosiale medier, på blogg/nettside, i markedsføringseposter og all annen skriftlig kommunikasjon med dine pasienter og klienter.
Arve Haugan, akupunktør og homeopat Kronisk/akutt smertebehandling med akupunktur/homeopati – hvilke utfordringer har vi?

Tips, råd og metoder for behandling av smertetilstander med akupunktur og homeopati, som kan være til hjelp for alle som jobber med komplementærmedisin. 
  Hovedsponsors innlegg

 


Program søndag

 

Vegard Holum, kostholdsveileder og utvikler Inflammasjon, ubalanser og kosthold

Kunnskap om hvordan 5 ulike balanser, som griper inn i hverandre, kan rettes opp på en effektiv måte ved hjelp av kosttilskudd . Kunnskap om hvordan eventuelle ubalanser kan identifiseres. Pr i dag kan 4 av disse balansene måles, 3 av dem med en kapillær blodprøve du kan ta på klinikken eller hjemme.Kunnskap om hvordan 5 ulike balanser, som griper inn i hverandre, kan rettes opp på en effektiv måte ved hjelp av kosttilskudd . Kunnskap om hvordan eventuelle ubalanser kan identifiseres. Pr i dag kan 4 av disse balansene måles, 3 av dem med en kapillær blodprøve du kan ta på klinikken eller hjemme.
Michael Thorp, lege Inflammasjon! Micro CRP - tidlig varsel om fare! Det må da være bedre å forebygge enn å prøve å reparere?

Her vil du ha lært en måte å måle inflammasjons aktivitet. Lært hvordan måle effekt av tiltak som kost, tilskudd, trening, stressmestring, probiotika ol. på inflammasjonen.
 
Jens Veiersted, ernæringsterapeut Det store kalsiumbedraget!

Her vil du få
  • Kunnskap om hvilke funksjoner kalsium har i kroppen
  • Kunnskap om hvorfor du ikke bør anbefale kalsiumtilskudd uten videre
  • Kunnskap om hvordan benstrukturen vedlikeholdes og hvordan vi kan bidra til å forebygge osteoporose

 

Live TV + tilgang til opptak i 3 måneder: kr 490

Må jeg følge Webinaret direkte?
Nei, du kan se opptak av foredragene i 3 måneder etter seminaret.

Trenger jeg noe spesielt utstyr? 
Opptak kan ses på PC, Mac, nettbrett og smarttelefoner. Det vil si alle plattformer.


© 2017 Tunsberg Medisinske Skole